Zaterdag 17 en 18 augustus 2013 Airbrushshow Grefrath (D)

Geplaatst op

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2013 wordt voor de derde maal “the Fantasy World of Airbrush” festival in Grefrath georganiseerd. Grefrath ligt in het Ruhrgebied (nordrhein-Westfalen Duitsland. Dit ligt op ong. 30 km voorbij Venlo en is eenvoudig te bereiken via de A40.

Samen met de internationale US Car show die jaarlijks meer dan 9000 bezoekrs lokt, is dit de ideale plaats voor de Fantasy World of Airbrush. Deze US Car show is een indoor en outdoor meeting met ongeveer 1000 auto’s die reeds sinds 2006 bestaat en heel goed samen gaat met Airbrush www.us-car-show.de

In de hallen van het ijsstadion van Grefrath, het Eissportzentrum, is plaats genoeg on een volwaardige tentoonstelling te bouwen met ongeveer 50 kunstenaars uit heel Europa. Dit jaar worden alle bezoekers lang de Airbrush tentoonstelling geleid voordat ze bij de US Car Show komen.

Alle aspecten van de Airbrush techniek en toepassingen worden door de kunstenaars tot hun recht gebracht. Voor de tweede keer zal nu de Fantasy World of Airbrush plaatsvinden in samenwerking met de ondersteuning van het Airbrush Fachverband e.V. van Duitsland, dat onder andere ter plaatse advies voor beginners en gratis inleidingsseminarie in de techniek zal bieden. Voorstellingen van Bodypaint en custom painting zullen de show afronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *