Hallo,

Mijn naam is Rob van Dijk, ik heb een prachtige vrouw en twee geweldige dochters. Ik ben altijd al een creatief persoon geweest maar na een omslag in mijn leven heb ik in 2010 het Airbrushen ontdekt. Dit opende mijn wereld en het is nu mijn echte passie geworden.

Ik heb het Airbrushen mijzelf aangeleerd door filmpjes op het internet te bekijken en heel veel te oefenen. Vervolgens heb ik verschillende workshops gevolgd om specifieke technieken te verbeteren. Om mijn portret-techniek te verbeteren heb ik in 2011 een Workshop gevolgd bij LION-Art in Goes. Deze workshop werd gegeven door Dru Blair die tot de absolute top van de wereld hoort als het gaat om airbrushen. Hij heeft mij veel bijgebracht en heeft mij geholpen om mijn techniek te verfijnen.  Ik ben hierna twee jaar thuis aan de slag gegaan en heb veel verschillende werken gemaakt

portret

 

In 2013 heb ik mijn tweede workshop gevolgd. Dit was een Portrait-Class bij Peter Evers in Ravenstein waarbij ik les heb gekregen van Marissa Oosterlee en Carlo Tedesco. Ook Marissa behoort tot de top van de airbrushwereld en zij heeft mij geleerd om met verschillende kleine  hulpmiddelen prachtig scherpe portretten te maken.  Hiernaast ziet u het portret dat ik tijdens deze workshop heb gemaakt.

 

 

expositie

 

 

Mijn werk heb ik bekend gemaakt via Facebook, en daardoor ben ik in Januari 2013 voor het eerst uitgenodigd op de beurs: ‘The Fantasy World of Airbrush’ in Rosmalen. Ik ben hier erg trots op en ik heb daar mijn werk mogen exposeren.  Hieronder ziet u een sfeerimpressie van mijn stand op de beurs.

 

 

grefrath

 

 

Op 17 en 18 augustus ben ik op nieuw uitgenodigd, dit maal voor de Airbrush Show in Grefrath in Duitsland, hier werd tevens de ‘US Car Show’ gehouden. Deze show trekt gemiddeld 9000 bezoekers, ik heb daar dus veel bekijks gehad en veel contacten gelegd.  De Airbrushers maakten tijdens deze show ook live een Airbrush, u ziet mij hiernaast aan het werk.

 

In januari 2016 heb ik in Rosmalen de eerste prijs voor beste airbrusher gewonnen en dit van 70 deelnemers.